Iron Man 4 İçin Robert Downey Jr’a Elveda mı ?



Şu bir gerçek ki, Iron Man filmlerinde Robert Downey Jr yerine başkası Tony Stark rolünü üstlenseydi, Iron Man şuan ki popülerliğine kavuşamazdı. Robert Downey Jr, fiziğiyle, duruşuyla, yüz ifadesiyle tam olarak doğuştan bir Tony Stark.

Ne kadar yetenekli olduğunu da Avengers’ta, Iron Man serisinde kanıtladı. Ancak hiçbir şey sonsuza kadar devam etmez. Elbet bir gün Iron Man rolünde başkasını izleyeceğiz. Ama böyle bir şeyi erkenden görme ihtimalimiz var mı?
İddialara göre, Robert Downey Jr, Iron Man’in dördüncü filminde geri dönmeyebilir. Marvel Studios, dördüncü bir Iron Man filmi için ne kadar ciddi olduğunu gösterse de, Robert Downey Jr, devam filmi için kararsız.

Salı günü RDJ The Edge’e verdiği röportajda, Marvel’ın Iron Man 4 için daha genç bir Tony Stark aradığını söyledi.“Bu işte gençler daha çok para kazandırır.” diyen RDJ, “Listenin en tepesine kendi adımı yazdıracağım, er ya da geç, onlar baştan başlatacak ve genç birini bulacaklar.” açıklamalarında bulundu. RDJ, genç oyuncuların yeni nesil izleyici kitlesine de daha iyi hitap edebileceğini de belirtti.
Şuanlık Iron Man 4 için kesinleşen bir şey yok. Marvel RDJ’la devam edebilir de, etmeyebilir de. Ama şu kesin ki, Avengers: Age of Ultron’da RDJ’ı Iron Man olarak bir kez daha izleyeceğiz.

0 yorum:

Yorum Gönder