Maria Hill



Maria Hill Marvel


Maria Hill, S.H.I.E.L.D.’ın yöneticisi Nick Fury’den sonraki Yöneticidir. Sabrıyla tanınmaz, akıllıdır, sert bir kadındır ve asla yılmaz sonuna kadar savaşır korku bilmez, yüzyüze ultron'a, hatta hulk'a yürüdüğü  olmuştur.Kızdığı zaman sağa sola küfür eder . Son derece sadık ve yetenekli bir ajan olan Hill, hızlı bir şekilde Fury’nin en güvendiği yardımcılarından biri haline geldi.Hatta Nick Fury Yokken S.H.I.L.D.'in Başına O Geçti. Hill’in her şeyi kitabına uygun şekilde yapma ısrarı, bürokrasiye ya da formalitelere tahammülü olmayan Fury’le dönemsel çatışmalar yaşamasına neden oluyor. Yine de Fury, hedefe giden her yolun mubah olmadığını kendisine hatırlatması için Hill’e güveniyor. Hill’in yeteneği ve etkinliğinin yanısıra, ince bir şekilde bilenmiş ilkeleri onu Fury’nin takımının değerli bir parçası yapıyor.

Cobie Smulders, Maria Hill: “Maria Hill ve Nick Fury sık sık sert tartışmalara giriyor. Bana göre Maria, Nick’ten birazcık daha güçlü sezgilere sahip. Ama film ilerledikçe Maria, onun ilgili biri olduğunu, durumu önemsediğini, ülkemizi korumak ve kötü adamlarla savaşmak için doğru adımları attığını farkediyor”. 

Asla itiraf etmese de tony stark'ı çok sever, ikisi çok iyi dostlardır. hatta yanılmıyorsam invincible iron man v5'de (tony'nin öleceği sanılırken) onunla yatmıştır da. karmaşık bir ilişkileri vardır anlayacağınız.

Maria Hill ve Tony Stark (İron Man (Demir Adam) )


stark shield'i yönetirken kendisini hep yanında bulundurmuştur. norman osborn gücü ele geçirdiğinde tony stark, pepper potts ve james rhodes ile birlikte direniş için yeraltına inmiştir.

ha bir de kendisini avengers filminde cobie smulders canlandıracakmış, tip olarak güzel seçim ama karakterin hakkını verebilecek mi onu bilemiyorum, göreceğiz.

0 yorum:

Yorum Gönder